کد خبر: 127179446
تاریخ انتشار: سه شنبه 07 شهريور 1396
خانه » سایت های خبری » قم نیوز » بلوار پیامبر اعظم(ص) به مرکز هتل های استان قم تبدیل شود
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

قم نیوز: رئیس اتحادیه هتل داران استان قم گفت: با توجه به اینکه منطقه ای در بلوار پیامبر اعظم(ص) به گردشگری اختصاص داده شده است باید با برنامه ریزی دقیق هرچه سریع تر هتل سازی در این منطقه را آغاز کنیم و بلوار پیامبر اعظم(ص) را به خیابان مرکزی هتل های استان قم تبدیل کنیم.

به گزارش چی 24 به نقل از قم نیوز:
به گزارش قم نیوز، محمد تقی مستقیمی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه هتل چهار ستاره ملل با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند پروژه هتل ملل در راستای فرمایشات رهبری و اقتصاد مقاومتی اجرا می‌شود که مجموعه ادارات استان قم نیز در این عرصه سرمایه گذاران را همراهی می‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های سرمایه گذاران دست‌گیری از جوانان بیکار جامعه است، عنوان کرد: امیدواریم با افزایش سرمایه گذاری در این عرصه‌ها شاهد بهبود وضعیت بیکاری در جامعه و رشد صنعت گردشگری در استان قم باشیم.

رئیس اتحادیه هتل‌داران استان قم افزود: با توجه به اینکه استان قم شاه‌راه ارتباطی میان 17 استان کشور است و بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) نیز در این استان وجود دارد تعداد هتل‌های موجود در این استان بسیار اندک و محدود هستند.

وی با اشاره به اینکه در اوایل دهه 70 در شهر قم تنها پنج هتل وجود داشت، مطرح کرد: با عنایت مقام معظم رهبری به شهر قم و تبدیل این شهر به استان تعداد هتل‌های استان قم نیز به عدد 55 افزایش یافت.

مستقیمی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه منطقه‌ای در بلوار پیامبر اعظم(ص) به گردشگری اختصاص داده شده است باید با برنامه ریزی دقیق هرچه سریع‌تر هتل سازی در این منطقه را آغاز کنیم و بلوار پیامبر اعظم(ص) را به خیابان مرکزی هتل‌های استان قم تبدیل کنیم.

انتهای پیام/ 137

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین